Rekordszámú előrendelés érkezett a Samsung Galaxy S10 szériára

 

A Samsung Galaxy sorozat tizedik évfordulóján bemutatott Galaxy S10 okostelefon a gyártó minden eddigi európai, telefonos előrendelési rekordját megdöntötte.

Az eddigi legrövidebb előrendelési időszak alatt Magyarországon másfélszer annyi készüléket vásároltak a Galaxy S10 család tagjaiból, mint a Galaxy S9 szériából annak bevezetésekor.

Ez jól mutatja a nagy teljesítményű készülékek iránti egyre növekvő érdeklődést. A prizmafekete továbbra is a legnépszerűbb szín, az eladott S10 telefonok 59 százaléka ilyen árnyalatban kerül majd a tulajdonosához. A Galaxy S10+ előrendelések 15 százalékát pedig a kerámia fekete modell adja.

„A Galaxy S10 szériát egy évtizedes piacvezetői tapasztalatra építve fejlesztettük. Az új készülék áttörést hoz a kijelzőtechnológia és a hardveres megoldások terén. A legnagyobb örömünkre vásárlóink is keresik ezeket az innovációkat, ahogy azt az előrendelési számok is mutatják. Büszkék vagyunk, hogy a kerámia hátlapos S10+ kiadástól az S10e készülékekig terjedő új széria, amely minden eddiginél több lehetőséget nyújt a felhasználóknak, ilyen nagyszerű fogadtatásban részesült” – mondta el Samu Zsófia, a Samsung magyarországi kommunikációs vezetője.