Karácsonyi műsort és koncertet ad az M2 Petőfi TV

 

Hagyományteremtő jelleggel rendezi meg az M2 Petőfi TV karácsonyi műsorát a Holnap tali sztárjaival. Az egyórás különleges műsorban felcsendülnek a karácsonyi dalok legszebbjei, a Csendes éjtől egészen az All I Want For Christmas is You-t felölelően.

Az eseményt és a beérkezett ajándékokat a Szociális és – Gyerekvédelmi Főigazgatósághoz tartozó intézmények kis lakóinak ajánlja fel a közmédia. A műsoros ajándékcsokor mellett átadják az Én vagyok itt című műsorban a zenészek és vendégművészek által felajánlott relikviákat és meglepetéscsomagokat is.

Kép: M2 Petőfi TV

Kép: M2 Petőfi TV

Az M2 Petőfi TV megkísérli megörökíteni a törékeny, könnyen elillanó mosolyokat, amit az ünnep emelkedett hangulata varázsolhat a gyerekek szívébe és arcára. Az eseményen való részvétel regisztráció után volt lehetséges, azonban a limitált számú helyek pillanatok alatt elfogytak.

A közmédia ifjúsági csatornájának jóvoltából senki sem marad ajándék nélkül: a különleges karácsonyi műsort a tévénézők is láthatják december 23-án este 21 órától az M2 Petőfi TV képernyőjén.