Ingyenesen lehet regisztrálni a Disney+ videószolgáltatás próbaverziójára Hollandiában

 

Megtalálhatók a kínálatban a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars és a National Geographic filmjei egyaránt. A Disney+ regisztráció után ingyenesen letölthető a hozzá tartozó alkalmazás iOS és Android operációs rendszerre is Hollandiában.

Ezután olyan műveket tekinthet meg a felhasználó, mint például a Star Wars: Az utolsó Jedik, a Bosszúállók: Végtelen háború és A hihetetlen család 2. Hollandiában az ingyenes próbaverzió november 12-ig fut, onnantól pedig 6,99 euróba (Amerikában 6,99 dollárba) kerül – írja a The Verge.

 

A hasonló videós felületekhez viszonyítva a Netflixhez képest kevesebb, de az Apple TV-hez képest több tartalom lesz elérhető a Disney+-on. Megtalálhatók a kínálatban a Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és a National Geographic filmjei egyaránt.

Számos tulajdonsága közé tartozik, hogy külön 4K minőségű filmeket is listázhatunk, valamint kereshetünk cím, szereplő és műfaj szerint is. Legfeljebb 7 eszköz tartozhat egy felhasználóhoz. Lehet gyermek is, aki a számára nem megfelelő tartalmaktól mentesen tud kikapcsolódni.

Letöltés után internetkapcsolat nélkül is visszanézhetjük kedvenc filmünket. Összesen 7500 sorozat epizód és 500 film várható az első egy évben.

A címlapfotó illusztráció.