A Bosszúállók: Végjáték végül csak legyőzte az Avatart

 

A Marvel-mozi ezzel minden idők legnagyobb globális bevételű filmje lett.

Ahogy arról korábban az MTI is beszámolt, június végén bővített változatban ismét a mozikba küldték a Bosszúállók: Végjáték című filmet, tette ezt a Walt Disney stúdió abban a reményben, hogy az új verzióval sikerül élre törni, és ez a Marvel-mozi átveszi a vezetést a minden idők legnagyobb globális bevételét hozó filmek ranglistáján.

Los Angeles, 2019. április 24. Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke, Chris Hemsworth ausztrál színész, Chris Evans, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Jeremy Renner és Mark Ruffalo amerikai színészek (b-j) kézlenyomatuk megörökítése után a hollywoodi TCL Kínai színház előtt 2019. április 23-án. MTI/EPA/Nina Prommer

Los Angeles, 2019. április 24.
Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke, Chris Hemsworth ausztrál színész, Chris Evans, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Jeremy Renner és Mark Ruffalo amerikai színészek (b-j) kézlenyomatuk megörökítése után a hollywoodi TCL Kínai színház előtt 2019. április 23-án.
MTI/EPA/Nina Prommer

A taktika bejött! Kevin Feige szombaton a Comic-Conon bejelentette, hogy a Végjáték legyőzte James Cameron Avatarját, amelyik kilenc évig birtokolta ezt a címet – számolt be róla a Just Jared.

“Nagy gratuláció a Marvelnek és a Disneynek, és persze a nézőknek, akik történelmi magasságokba emelték ezt a filmet” – nyilatkozta.