Pénzt gyűjtenek Kit Harington rajongói, hogy felvidítsák az összeroppant színészt

 

Rengeteg hálás rajongó adakozott egy jó ügy érdekében.

Sokakat megdöbbentett, milyen hatással volt Havas Jonra, vagyis az őt alakító Kit Harintonra a Trónok harca vége. Ahogy az a múlt héten kiderült, a sztár elvonón próbál felülkerekedni alkoholfüggőségén. Kit sajtósa ezzel kapcsolatban azonban finomabban fogalmazott, szerinte ugyanis egy luxus wellnessről van szó, mely ráfért már a túlhajszolt, és a széria vége miatt depresszióba esett Haringtonra.

Kit Harington (Fotó: Getty Images)

Kit Harington (Fotó: Getty Images)

A sok negatív komment mellett azonban Kit igazi rajongói is hallatják hangjukat, sőt, nemes üggyel üzenik kedvencüknek, hogy nem is lehetnének hálásabbak neki, amiért éveken át ilyen odaadással, elkötelezettséggel alakította Havas Jont, aki sokak kedvenc karaktere lett ezáltal.

Kitet, aki évek óta a Royal Mencap Society alapítvány támogatója, mely tanulási nehézségekkel küzdő embereken segít, vélhetően felvidítja majd, hogy rajongótábora a JustGiving oldalon pénzt gyűjt ugyanennek a jótékonysági szervezetnek. A célösszeg 50 ezer font, melyből 40 ezer hétfőre már össze is gyűlt – számolt be róla a People magazin.

Harinton számára különösen fontos a szervezet, hiszen unokatestvére, Laurent, akivel együtt nőtt fel, szintén tanulási nehézséggel küzdött.