Tom Hanks lehet, hogy világhírű és 62 éves, de még neki sem egyszerű sörhöz jutnia

 

A filmsztárnak egy zenei fesztiválon volt egy hosszú vitája a pultos lányokkal.

Bizony-bizony, még Tom Hanks sem kap meg mindent, amit szeretne. Az Ellen show-ban egy vele történt igen bosszantó, bár utólag talán mégis vicces történetet mesélt el a színész, ami a Stagecoach country zenei fesztiválon esett meg vele.

Tom feleségét, Rita Wilsont támogatta a rendezvényen, aki fellépőként szerepelt, a csodás előadás után azonban Tom úgy érezte, most már megérdemel egy korsó habosat. A pultnál azonban váratlan meglepetés érte.

“Odamentem a bárhoz, ahol sört árultak, azonban a lányok megtagadták tőlem, arra hivatkozva, hogy nem hitelesített a személyi igazolványom. Megkérdeztem tőlük, hogy talán túl fiatalnak tartanak-e a kiszolgáláshoz, mert hát 62 éves vagyok, és a nevemet is tudták, de csak nem szolgáltak ki. Azt mondták, menjek át egy másik pulthoz, és kérjek egy szalagot, ami igazolja, hogy elég idős vagyok” – panaszolta a színész.

A filmsztár egyébként nem adta fel, legalább 20 percen át könyörgött a pultosoknak a frissítő italért, még két jegyet is felajánlott nekik az új Toy Story vörös szőnyeges bemutatójára, de ezt is visszautasították. Tom ezelőtt egyébként kalapot emel, de az felháborította, hogy meg kellett küzdenie egy italért, ami nem volt ingyenes.

Hanks fél órával később kapta meg a sörét, miután hoztak neki egy karkötőt, amivel végre jogosulttá vált a vásárlásra.