Újra együtt Charlie angyalai – ennyit változott Lucy Liu, Cameron Diaz és Drew Barrymore

 

Különleges esemény hozta össze a színésznőket.

Lucy Liu, Cameron Diaz és Drew Barrymore először a 2000-es Charlie angyalaiban szerepelt együtt, ezt követte három évvel később a Teljes gázzal alcímet viselő folytatás, mely után most újra együtt pózoltak a csinos színésznők. Az apropó Lucyhoz kötődik, aki csillagot kapott a Hírességek sétányán, barátnői pedig ki nem hagyták volna a jeles eseményt. Elnézve a közös képeket, a hölgyek ma is bomba triót alkotnak együtt.

Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu (Fotó: Getty Images/Matt Winkelmeyer)

Drew Barrymore, Cameron Diaz és Lucy Liu (Fotó: Getty Images/Matt Winkelmeyer)

“Néha az emberek azt mondják, úttörő vagyok Hollywoodban, mint ázsiai színésznő, holott az ázsiaiak nagyon régóta készítenek filmeket. Ők csupán nem itt csinálják őket, mivel még nem hívták meg őket az asztalhoz. Ennek ellenére, ha a munkám valamilyen módon hidat tud képezni az Anna May által játszott sztereotip karakterek és a mai mainstreem siker között, akkor örülök, hogy részese lehetek ennek a folyamatnak” -idézi Liu beszédét a Just Jared.

Lucy Liu kisfiával (fotó: Getty Images/ Albert L. Ortega)

Lucy Liu kisfiával (fotó: Getty Images/ Albert L. Ortega)

A leleplezési ceremónián egyébként tiszteletét tette Demi Moore is, aki szintén szerepelt a Charlie anygalai második részében, valamint Rhea Perlman is, de az esemény kis sztárja egyértelműen Lucy 3 éves kisfia, Rockwell Lloyd volt.