Meghan hercegné legújabb ötletéért biztosan nem fog repesni Erzsébet királynő

 

A kismama merész döntést készül meghozni, már ami a leendő dadus személyét illeti.

Meghan hercegné és Harry herceg első gyermeke napokon belül megszületik, azonban a nagy nap egy cseppet sem fog hasonlítani ahhoz, amit Katalin hercegnétől már megszokhattunk.

Harry herceg és Meghan hercegné (Fotó: Getty Images/EPA/Yui Mok / POOL)

Harry herceg és Meghan hercegné (Fotó: Getty Images/EPA/Yui Mok / POOL)

Meghan nem pózol majd gyermekével a kórház előtt, egyrészt, mert számára ez egy privátabb esemény, másrészt a hírek szerint nem kórházban, hanem otthon, egy szülésznő segítségével tervezi világra hozni a picit. A gyermek megszületésének a hírére is várnia kell a világnak, erről a palota tett a minap hivatalos bejelentést, a hercegi pár ugyanis a családdal előbb megünnepelné az új családtagot, és csak azután hoznák nyilvánosságra a nagy hírt.

Ha ez nem lenne épp elég újdonság, ami miatt a királyi család sajtósainak állniuk kell a sarat, az egykori színésznő most kitalálta, hogy gyermeke mellé kizárólag amerikai dadust szeretne felfogadni, ráadásul egy tapasztalt férfit, mely kicsit sem mondható hagyományos párosításnak a család esetében.

A dada a Mirror értesülései szerint 70 ezer fontos fizetésre számíthat, ráadásul különleges elbánásban is részesülne, ugyanis Meghan inkább családtagként bánna gyermeke felügyelőjével, mintsem alkalmazottként. A tökéletes bébiszitter megtalálásában jelenleg egy ügynökség segíti a hercegi párt.