Először nyilatkozott ikrei elvesztéséről a Hetedik mennyország szereplője

 

Beverley Mitchell Instagramon mesélte el szívbemarkoló történetét.

A 38 éves színésznő, akit itthon leginkább a Hetedig mennyország Lucyjaként ismernek a tévénézők, tavaly igen nehéz időszakon ment keresztül. Beverley Mitchell most közösségi oldalán keresztül mesélt a veszteségről, amit vetélése okozott.

Beverley Mitchell férjével és gyerekeivel a Dumbo premierjén (Fotó: Getty Images/Steve Granitz)

Beverley Mitchell férjével és gyerekeivel a Dumbo premierjén (Fotó: Getty Images/Steve Granitz)

A színésznő tavaly nem sokkal azután vesztette el a babákat, hogy megtudta, ikreket vár. Beverly azért írta ki magából éppen most a fájdalmát, ugyanis mostanában születtek volna meg a kicsik, ha nem történik meg vele a tragédia.

“Nem szeretnék szimpátiát és együttérzést kiváltani senkiből, csupán azért beszélek róla, mert nem akarok úgy tenni, mintha nem történt volna meg. Fizikailag rendben vagyok, de a szívem még most is vérzik. A férjem egy igazi szent, végig nagyon támogató és megértő volt, hagyta, hogy azt érezzem, amit ilyenkor kell, de ott volt, hogy az összeszedje a darabjaimat.”

A párnak egyébként van két gyermeke, Hutton négy, Kenzie pedig ötéves. A szülők vélhetően nem adják fel a családbővítést, Beverly úgy érzi, hogy egy lélek csak is arra vár, hogy csatlakozzon a családjukhoz, és a gyerekei is folyton kérdezgetik, mikor lesz kistestvérük.

A színésznőnek sokat segített a veszteség feldolgozásában az, hogy elfogadta, hogy nincs rendben, hogy szomorú, ez a szomorúság pedig elkezdte meggyógyítani.