Gwyneth Paltrow felveszi a kesztyűt az állítólagos áldozatával

 

Jelképes összegre perli a színésznő azt a 72 éves orvost, aki szerint Paltrow egy síbaleset után cserbenhagyta.

Gwyneth Paltrow Oscar-díjas színésznő szerdán beperelte az őt egy síbaleset miatt több millió dollárra perelő férfit.

Gwyneth Paltrow (Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff)

Gwyneth Paltrow (Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff)

Terry Sanderson, egy nyugdíjas, 72 éves szemész januárban azért indított több mint hárommillió dolláros (840 millió forintos) kártérítési pert, mert szerinte a színésznő 2016 februárjában egy utahi sípályán figyelmetlenségből belerohant, aminek következtében a férfi agysérülést és bordatörést szenvedett.

A 46 éves Paltrow, aki jelképes, egy dollárnyi összegre pereli a férfit, viszont azt állítja, hogy a balesetet a férfi okozta, aki azért állt elő ilyen hosszú idő után ezzel az üggyel, mert ismervén hírnevét és vagyoni állapotát, hasznot akar húzni az ügyből.

A színésznő ügyvédjei a bírósághoz benyújtott 18 oldalas keresetben hangsúlyozták, hogy az ellenkeresettel azt akarják igazolni, hogy a síbalesetet a férfi okozta, ő ment neki a színésznőnek a sípályán, és csupán azért vádolta meg ügyfelüket, mert ki akarja használni.

Terry Sanderson azzal is megvádolt Paltrow-t, hogy a baleset után cserbenhagyta. A színésznő keresetében viszont az szerepel, hogy miután beleütközött Paltrow-ba, Sanderson bocsánatot kért, és biztosította a színésznőt, hogy nem történt semmi baja.

Sanderson ügyvédje szerdán azt válaszolta az ellenkeresetre, hogy sajnálatosnak tartja, hogy Paltrow nem mond igazat arról, ami történt.