Megható képpel jelentették be – véget ért a Star Wars 9 forgatása

 

A rendező és az egyik főszereplő is érzelmes búcsút vett a filmtől.

J. J. Abrams közösségi oldalán jelentette be, hogy hivatalosan is befejeződtek a kilencedik Star Wars-mozi felvételei. A bejegyzéshez egy képet is csatolt az egymást meghatottan ölelő főhősökről, John Boyegáról, Daisy Ridley-ről, és Oscar Isaacről.

„Hihetetlennek tűnik, de befejeződött a forgatás. Kifejezni is lehetetlen, milyen hálás vagyok a varászlatos szereplőknek és a stábnak, örökké az adósotok leszek” – írta a film rendezője.

A forgatáson készült fotót a Finnt alakító John Boyega is megosztotta, aki szintén megható szavakkal búcsúzott az életét és karrierjét és meghatározó filmtől:

„Vége a Csillagok háborúja 9 forgatásának, mellyel életem egy fejezete, melyért nem tudok elég hálás lenni, most lezárult. Micsoda utazás volt! Óriási öröm volt részese lenni ezeknek a filmeknek, és együtt dolgozni ezekkel az emberekkel. Szeretném megköszönni J.J. Abramsnak, hogy lehetőséget adott arra, hogy valóra váljanak az álmaim.”

Az idén december 20-án debütáló újabb történetben, a már említett színészeken kívül, Mark Hamill, Adam Driver, Kelly Marie Tran, Domhnall Gleeson, sőt, az eddig be nem mutatott 2015-ös felvételeket felhasználva, a három éve elhunyt Carrie Fisher is visszatér.