Szem nem maradt szárazon Michael Bublé megható beszéde alatt

 

Az énekes új lemezének megjelenése napján csillagot kapott a Hírességek sétányán.

Csillagot kapott Michael Bublé kanadai énekes a hollywoodi Hírességek sétányán. A zenész a 2650. csillagot kapta, a ceremónián pedig kollégái mondtak beszédet, köztük David Foster zenei producer és dalszövegíró, valamint Priscilla Presley, Elvis özvegye is.

Michael Buble és felesége, Luisana Lupilato (Fotó: Getty Images)

Michael Buble és felesége, Luisana Lupilato (Fotó: Getty Images)

Ritkán mutatkoznak együtt, de a nagy alkalomból az énekest felesége, a színésznő Luisana Lopilato is elkísérte, aki nem tudta visszatartani könnyeit – ahogy a közönségből szinte senki – amikor Michael a családjának ajánlotta a csillagot.

“Ki sem tudom fejezni, mennyire szeretem őt, a feleségem, és hogy mennyi mindenen mentünk együtt keresztül. Ő a hősöm, a támaszom. A gyermekeink értelmet adtak az életemnek, akik az ilyen napokat, mint ez is, sokkal édesebbé teszik, mert tudom milyen szépek is az igazán jó pillanatok” – mondta beszédében a kanadai énekes, miközben maga is meghatottan tekintett az őt ünneplők felé.

Mint ismeretes, két évvel ezelőtt a sztárpár kisfiánál, Noah-nál májrákot diagnosztizáltak, aki egy sikeres operáció és több hónapos kemoterápia után ismét egészséges.

Tom Corson, Priscilla Presley, Michael Buble és David Foster (Fotó: Getty Images)

Tom Corson, Priscilla Presley, Michael Buble és David Foster (Fotó: Getty Images)

A csillag átadásának napja egyébként egybeesett Bublé tizedik, Love című albumának megjelenésével. Michael Bublé már bemutatkozó anyagával, a 2001-ben megjelent BaBalúval bekerült a kanadai és a brit albumlista első tíz helyezettje közé, a világhírnevet pedig négy évvel későbbi It’s Time című lemeze hozta meg.

A négyszeres Grammy-díjas énekes, dalszerző már több mint 75 millió albumot adott el világszerte, koncertjei telt házzal zajlanak.