Mindenki szívét elrabolja a kacagó Lajos herceg

 

Nagy kedvenc a fotó, melyen Katalin hercegné és Vilmos herceg kisfia nagypapájával látható.

Nem sok mindenki engedheti meg magának, hogy megérintse Károly, walesi herceg orrát, azonban ha unokájáról, Lajos hercegről van szó, az bizony csupa móka és kacagás. A trónörökös múlt heti 70. születésnapja alkalmából egy sor új portré készült a családról, a legelbűvölőbbeket azonban csak most tette közzé a palota.

Az egyik a már korábban megismert felállás egy variációja, melyen együtt pózolt Károly herceg és felesége, Kamilla hercegné, Harry herceg és felesége, Meghan hercegné, Vilmos herceg és Katalin hercegné és persze a három csemetéjük. Ezen a képen azonban a hat hónapos Lajos épp a nagypapája orrát és szemét vizsgálja meg közelebbről, miközben a családtagok persze jót mulatnak ezen.

A másik pedig egy tényleg tüneményes portré, melyen Károly, ölében a kis Lajossal látható, miközben mindketten kacagnak.

A család legifjabb tagja állítólag Katalin hercegnére ütött, ellentétben a kis Györggyel, aki apjára, és a kis Saroltával, aki Erzsébet királynőre. Egy nemrégiben előkerült gyerekkori fotó az anyukáról pedig valóban igazolja ezt, a pici szeme egyértelműen Kataliné.