Margot Robbie arcáról a kollégái is visszariadtak

 

Ennek ellenére szerette I. Erzsébet királynő karakterét.

Mire vágyhat egy fotómodell külsejű Oscar-jelölt színésznő? Természetesen arra, hogy csúf lehessen, mert ilyet nem lát mindennap a tükörben. Ezt meg is kapta Margot Robbie a Két királynő című történelmi drámában, amelyben I. Erzsébetet alakítja. A Harper’s Bazaar magazinnak mesélte el, milyen nagy élmény volt számára, hogy a forgatáson még a stábtagok is viszolyogtak tőle.

„Három és fél órát dolgoztak rajtam a maszkosok és a kosztümösök, hogy átalakuljak Erzsébet királynővé, és amikor kiléptem a kamerák elé, mindenki visszahőkölt – meséli az ausztrál színésznő. – Mondtam nekik, hogy helló, hogy alakult a hétvége, de erre csak még furább arcot vágtak. Teljesen elidegenedtem mindenkitől, nagyon érdekes társadalmi kísérlet volt.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@margotrobbie által megosztott bejegyzés,

A színésznő egyébként négy éve saját producercéget alapított férjével és két barátjukkal LuckyChap Entertainment néven, azzal a céllal, hogy erőteljes nőkről szóló filmeket készítsenek. A Stuart Mária és I. Erzsébet küzdelméről szóló Két királynő is ilyen, amelynek a rendezője is nő, Josie Rourke.

Margot Robbie. (Fotó: MTI/EPA)

Margot Robbie (Fotó: MTI/EPA)