Michael Bublé maga erősítette meg, hogy nem vonul vissza

 

Korábbi interjúját eltorzították, ezért hitte azt mindenki, hogy a kanadai énekes búcsúzik a színpadtól.

Futótűzként terjedt a hétvégén a Dailymail cikke, melyben Michael Bublé bejelentette, hogy nem kér többet a reflektorfényből, és visszavonul.

“Az egész létem megkérdőjeleződött. Már teljesen másképpen tekintek az életre. Rájöttem, hogy már nincs gyomrom a szórakoztatóiparhoz, a karrierem alatt gyakorlatilag azt is elfelejtettem, hogy eredetileg miért kezdtem bele.” – nyilatkozta kanadai énekes, akinek kisfiánál 2016-ban májrákot diagnosztizáltak. Bár Noah felgyógyult a betegségből, Michael és felesége Luisana Lopilato, akik a nyáron háromgyermekes szülők lettek, sok mindent átértékelt. Érthető, hogy a sztárpár a négyéves Noah-t, a kétéves Eliast, és a két hónapos Vidát helyezi előtérbe.

A történtek fényében a sztori hihető is volt, azonban kedden az énekes sajtósa tagadta, hogy Bublé maga mögött hagyja a színpadot, valamint kiemelte, hogy bár a sztár szájából tényleg elhangzottak ezek a szavak, azok még az idei visszatérése előtti időszakot írták le, és a híroldal a kontextusból kiemelve közölte azt le.

Bublé maga is ismét nyilatkozott, aki a SiriusXM’s Fantasy Sports Radiónak tisztázta a helyzetet:

“Ugyan már srácok, vicceltek?! Nekem is élnem kell valamiből, nem megyek sehová!”

Az énekesnek egyébként november 16-án jelenik meg legújabb albuma, mely a Love címet kapta, és ami Bublé szerint az eddigi legjobban sikerült lemeze.