Tom Cruise négy éve nem kíváncsi a lányára

 

Vallása állítólag nem tiltja számára a kapcsolatot, ő mégsem keresi a 12 éves Surit.

Ha lehet hinni a külföldi lapoknak, Tom Cruise évek óta nem keresi lányát, Surit. Se egy együtt töltött születésnap, se egy asszisztenssel vetetett ajándék, de még egy rövid üzenet sem.

Apa és lánya együtt 6 évvel ezelőtt. (Fotó: Rex Features)

Apa és lánya együtt 6 évvel ezelőtt. (Fotó: Rex Features)

Hosszú évek óta újra és újra előkerül ez a színészre nagyon is rossz fényt vető téma. Most például a UsWeeklynek nyilatkozott az ügyben egy “közeli ismerős”, aki azt állítja, a 12 éves leányzó már négy éve nem hallott az apjáról.

A szcientológiai egyház elkötelezett híveként Tom egyébként havi tíz alkalommal is találkozhatna csemetéjével, így még a vallása sem okolható a kimaradt évekért. Állítólag Tom döntése, hogy nem keresi gyermekét, exfelesége, Katie Holmes sem állna apa és lánya közé, a sztár azonban nem békült ki azzal, hogy lánya nem része az egyházának.

Ez a helyzet pedig nyilván azt eredményezte, hogy még szorosabb lett anya és lánya kapcsolata, sőt, mivel férfi energia így is maradt a családban Katie édesapja révén, így talán nem okoz majd akkora törést Suri életében.

Legyen Tom bármilyen sikeres színész is, csak sajnálni lehet, amiért nem akarja, hogy ez a gyönyörű kislány az élete része legyen.