Így néz ki Demi Lovato majdnem végzetes túladagolása után

 

Az énekesnőt kórházba kerülése óta először fotózták le.

Demi Lovatót herointúladagolás gyanújával szállították kórházba július végén oxikodon túladagolással. Eddig csupán a barátok nyilatkozataiból lehetett tudni, hogy Demi állapota kielégítő, és a chicagói után most egy másik keleti parti rehabilitációs intézetben gyógyul, most azonban már fotó is bizonyítja.

Friss képek a TMZ alábbi cikkében:

Demit a hétvégén először kapták lencsevégre a majdnem végzetes éjszakája óta, egy kávézóba kapott kimenőt, mely után egy kutyát sétáltató nővel elegyedett szóba. Az énekesnő exe, Wilmer Valderrama a hírek szerint rengeteg időt tölt Demi mellett, bár azt még korai lenne állítani, hogy ismét egy párt alkotnak, de a bennfentesek szerint a színész jelenléte sokat javít az állapotán. Wilmer és Demi hat évig alkotott egy párt, majd 2016-ban váltak el útjaik, de barátok maradtak.

Demi rokonai és barátai meg vannak róla győződve, hogy állapotában akkor állna be számottevő javulás, ha egy időre, vagy talán örökre otthagyná a szórakoztatóipart. Azt nem tudni, hogy ő maga erről hogyan vélekedik, mindenesetre decemberig minden fellépését és interjúját lemondta.

Demi Lovato. (Fotó: Getty Images)

Demi Lovato. (Fotó: Getty Images)