Jason Momoa fura, de vicces kérésnek tett eleget - fotón a végeredmény

 

A színész rajongói kedvéért még ezt is hajlandó volt megtenni.

Jason Momoa a Trónok harca Kahl Drogója, akit hamarosan ismét Aquamanként láthatunk a mozivásznon, ellopta rajongója feleségét, persze csak a vicc kedvéért. A színész a denveri Comic Con-on megannyi rajongójával készítette közös fotót, volt azonban egy pár, akik igen különös kéréssel fordultak hozzá.

Redditten tűnt fel az elkészült közös kép, ami aztán fénysebességgel járta be az internetet. A felvételen Jason ölelésében az esemény alkalmából egy Sansa Starknak öltözött nő látható, akinek a férjét Momoa látszólag megpróbálja kilökni a képből.

“Mondtam a férjemnek, hogy szeretnék egy képet Momoával, olyat, amin csak ketten vagyunk, de ő ezt nem szerette volna” – olvasható a képaláírásban, ami egyébként egy megkomponált jelenet volt. A pár száz dollárt fizetett, hogy egy képen lehessenek a sztárral, így a férj eldöntötte, már csak azért sem marad le fotóról. Így jött az ötlet, hogy szalagavatós beállításban álljon Jason a feleség mellé, persze egy kis csavarral. A színész állítólag élvezte a helyzetet, sőt, tovább fokozva a végeredményt, a képre írt autogramját is a férj arcára pozicionálta.

Jason Momoa és felesége, Lisa. Fotó: AFP

Jason Momoa és felesége, Lisa. Fotó: AFP

Momoa egyébként maga is házas, felesége Lisa Bonet, akivel két közös gyermeke van.