Ámulatba ejtők Harry és Meghan hivatalos esküvői fotói

 

A hercegi párról sugárzik a boldogság.

Nyilvánosságra hozták hétfőn Harry sussexi herceg és amerikai felesége, Meghan hercegné hivatalos esküvői fotóit.

Sugárzik róluk a boldogság. Fotó: MTI/EPA

Sugárzik róluk a boldogság (Fotó: MTI/EPA)

Harry szombaton esküdött örök hűséget Meghan Markle-nak a London nyugati határában fekvő Windsor ősi királyi rezidenciájának Szent György-kápolnájában. A menyegző óta a házaspár a Sussex hercege, illetve hercegnéje címet viseli az uralkodó döntése alapján, és mindkettőjüket a királyi fenség megszólítás illeti meg.

A Kensington-palota két nappal később már közzé is tett három fotót, melyeket Alexi Lubomirski, a nemzetközi celeb- és divatvilág közismert brit fotográfusa készített az esküvő után. Az esküvői képek egyikén, mely fekete-fehér, Harry herceg és Meghan hercegné kettesben látható, amint a windsori kastély lépcsőjén ülnek, széles mosollyal az arcukon.

Az ifjú pár a királyi családdal. Fotó: MTI/EPA

Az ifjú pár a királyi családdal (Fotó: MTI/EPA)

A másik két, színes felvételen Harry és felesége mellett II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp edinburghi herceg, Károly trónörökös és felesége, Kamilla cornwalli hercegnő, valamint Harry bátyja, Vilmos – aki öccse esküvői tanúja volt -, Vilmos felesége, Katalin hercegné és három gyermekük közül a két idősebb, Sarolta hercegnő és György herceg látható, a többi koszorúslánnyal és a page boy, vagyis az esküvői apród szerepét betöltő fiúgyerekekkel együtt.

A harmadik fotón Harry herceg és Meghan hercegnő látható a tíz gyermek meglehetősen vidám társaságában.

Meghan mellett a kis György herceg és Sarolta hercegnő. Fotó: MTI/EPA

Meghan mellett a kis György herceg és Sarolta hercegnő (Fotó: MTI/EPA)

A pár hétfőn tért vissza Windsorból a Kensington-palotába, azonban egyelőre nem utaznak nászútra, mivel ők is részt vesznek Harry édesapja, Károly herceg 70. születésnapja alkalmából rendezett jótékonysági kerti partin. Bár a trónörökös novemberben született, kerek születésnapját számos eseménnyel ünnepli a királyi család, köztük ezzel a keddi ünnepséggel.

A pár néhány napon belül azonban megkezdheti körutazását, mely a hírek szerint Hawaiit, Malawit, Namibiát és a Seychelle-szigeteket is érinti majd.