Taylor Swift szerelme bármit hajlandó lenne feláldozni

 

Eddig sikeresen áthidalták az otthonuk közti távolságot, de Joe Alwyn jövőre talán angliai karrierjének is búcsút int.

Taylor Swift tanulva korábbi zátonyra futott kapcsolataiból, új kedvesét, Joe Alwynt féltett kincsként őrzi, nyilvánosan nem mutatkoznak együtt és a közösségi oldalakon sem aktívak, ami szerelmüket illeti.

Taylor Swift és Joe Alwyn. Fotó AFP/Rex Features

Taylor Swift és Joe Alwyn. Fotó AFP/Rex Features

Az idei Jingle Bell Ball zenei gálán azonban éppen a minap sikerült őket a félhomályban levideózni, amint Liam Payne dala alatt egymást átkarolva beszélgettek. Ez volt a pár első nyilvános eseménye, melyen párként jelentek meg, miközben közel egy éve tart románcuk.

A két híresség kapcsolatát a távolság sem nehezíti meg, Taylor az utóbbi hónapokban gyakorta meglátogatta párját az angliai forgatásokon és a fiatalember is sokat vendégeskedett az énekesnő amerikai otthonában. És ez az ünnepek idején sem lesz másképp, a pár a karácsonyt egészen biztosan együtt tölti.

Aki pedig azért aggódna, hogy Taylor jövő évi turnéja tönkre teheti ezt az ígéretes kapcsolatot, annak sem kell aggódnia, Joe bármit hajlandó feláldozni azért, hogy a lehető legtöbb helyszínre elkísérje a popsztárt. Kérdés, hogy ez hogyan hat majd a főképpen Angliában forgató fiatal tehetség filmes karrierjére…