Deutsch: Megakadályozhatjuk, hogy Magyarország bevándorlóország legyen

 

Április 8-án megakadályozhatjuk, hogy Magyarország bevándorlóország legyen és tehetünk azért, hogy magyar ország maradjon – hangsúlyozta vasárnap közzétett Facebook-üzenetében Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

A Brüsszel Molenbeek városrészében forgatott kisfilmen a politikus arról beszélt: a korábban franciaajkú keresztény munkások lakta kerület mostanra az európai dzsihádisták fővárosa lett, mivel a két évtizeden keresztül hivatalban lévő szocialista polgármester tudatos betelepítési politikájának eredményeként 30-40 ezer észak-afrikai költözött oda.

Ennek a politikának a romló közbiztonság, a majd negyven százalékos munkanélküliség lett az eredménye – mondta Deutsch Tamás, hozzátéve, „egyáltalán nem szelíd eszközökkel alakították át a város arculatát” az újonnan érkezettek, aki egyértelműnek nevezte az illegális bevándorlók hulláma és a terrorcselekmények elszaporodása közi összefüggést.

Felelőtlen európai döntéshozók hatalmi erővel illegális bevándorlók tömegeit engedték be Európába. A bevándorláspárti politikusok európaiak nélküli Európát akarnak, és ezt a látványosan csődöt mondott gyakorlatot most mindenkire rá akarják erőltetni – jelentette ki a fideszes politikus, hangsúlyozva: az áprilisi országgyűlési választáson erre nemet mondhatnak a magyarok.