Megmutatjuk, hol lehet most Xiaomi kütyüket olcsóbban venni

 

Jelenleg a legalacsonyabb áron a Cafago kínálatában érhetők el a menő Xiaomi termékek.

Négy Xiaomi kütyü - drón, robotporszívó, power bank és egy divatos gimbal - kapható most a Cafago kínálatában a RendeljKínait kuponjaival “olcsósítva”.

Xiaomi Mi Power Bank 2018

PAA0160S-1-8d2b-OU0V_eredmény

A 10.000 mAh-s Xiaomi külső telep alumínium házas, ezért jó a hőleadása, és akár két eszközt is tölthetünk vele egyszerre. Már az elődjével is nagyon jó tapasztalatok voltak.

A beépített Lithium-ion modulok bírják a strapát, emiatt nem kell aggódni. A Power Bank fekete és ezüst színben is elérhető, vagány és elegáns.

A 204 grammos külső akkumulátort micro USB porton keresztül tölthetjük fel, ez 4-6 órát vesz igénybe, attól függően, hogy milyen töltőfejjel akasztjuk a hálózatra. Az erős euro árfolyammal is mindössze 4.800 Ft-ba kerül a gyorstöltőként is funkcionáló 2018-as változat.

Ezen az áron július 14-ig érhető el, az L016PA kuponkód megadásával. Összehasonlításképpen: a Banggoodon például most ugyanez majd 2000 forinttal drágább.

Xiaomi Xiaowa Youth Edition robotporszívó

nyitp-696x325

Menő holmi manapság a robotporszívó, amivel napi 15-30 perc plusz szabadidőt lehet elérni.

A Xiaowa a Xiaomi robotporszívó kínálatának új tagja, és elsősorban alacsony árazásával keresi a vásárlók kegyeit. Másik két porszívójuk sikeres, felső kategóriás gép, az új családtagtól is hasonlóan jó minőséget várhatunk.

A robotporszívó a beépített 2.600 mAh-s akkumulátorának segítségével 2-2,5 órán keresztül tud takarítani, majd utána automatikusan visszatér a töltőállomásra, így gyakorlatilag semmi dolgunk vele azon kívül, hogy néha kiürítjük a 640 ml-es portartályt, valamint letakarítjuk a fejet.

Átlagos méretű lakásokba való, a gyártó 80 m2-ig ajánlja.

A július 8-ig érvényes árazás most nagyon ütős az L165PAA kuponkóddal, mert így 59.000 Ft-ért juthatunk hozzá. Ez 20 ezer forinttal kevesebb, mint a Banggood-on, s 28 ezerrel jobb a Gearbesténél. Ráadásul ingyenes rá az áfamentes Duty Free Shipping, így plusz importköltségekkel sem kell számolni.

Xiaomi MiTu kamerás drón

RM9783-1-f4eb-LukO_eredmény

„Drónnal játszani maximum az nem szeret, aki nem próbálta még”, mondják.

A MiTu WiFi-s, tehát mobiltelefonnal vezérelhető drón, amelybe beépítettek egy belépő szintű, 720 pixeles kamera modult is.

A nagyjából 50 méteres hatótávot biztosító eszköz 8-12 percet képes a levegőben tölteni egy feltöltéssel, a 920 mAh-s akkumulátort 60 perc alatt tölthetjük fel. Ha ennél többet akarunk játszani vele, akkor be kell szerezni hozzá töltőt, két darab extra tápegységgel.

Az L9783SD kuponkóddal június 30-ig 20.000 Ft-ért megvásárolható MiTu jellemzően 1.200-2.000 Ft-tal olcsóbb, mint másutt.

A termékre ugyan nem ajánlja fel a Cafago rendszere az áfamentes szállítást, de ha a Kosárban a megjegyzés rovatba beírjuk, hogy „Please send by ZDP/BDP”, akkor egy kis felárért azzal fogják küldeni.

FeiyuTech Vimble 2 gimbal

gimbal

A gimbalok nagyszerű eszközök, ha videózásról van szó. Stabilizálják a telefonunkat/kameránkat, így finom, folyamatos mozgásokat végezhetünk, búcsút inthetünk a remegős felvételeknek.

A FeiyuTech Vimble 2 gimbal a Vicool applikáció segítségével csatlakozik a telefonhoz, maximális teherbírása 210 gramm (portré módban csak 200 gramm). A beépített akkumulátornak köszönhetően 5 órán keresztül képes a zord rángatásoknak ellent tartani, ha lemerült, akkor 2 órás pihenőre kell vonulnia egy töltő társaságában.

428 grammos tömege mellé még érdemes fejben a saját készülékünket is hozzáadni, hogy tudjunk kalkulálni a cipelendő eszközökkel.

22.850 Ft-os árával nem tartozik a csúcskategóriás készülékek közé, de a gimbal világába jó belépőnek számít. A tesztvideón látható, mennyit javít egy felvételen (a videó elején a gimbal nélküli felvétel látható, a végén pedig ugyanaz gimbal használatával):

A másutt kaphatónál az L5341D kuponkód megadásával bő 10 ezer forinttal olcsóbb itt július 5-ig.