Katy Perry ilyen kínos helyzetbe még nem hozta magát tv-műsorban

 

Az énekesnő olyan szerencsétlenül esett el az American Idolban, hogy ki kellett takarni.

Zajlanak az American Idol aktuális meghallgatásai, a zsűri pedig a Katy Perry, Luke Bryan, Lionel Richie alkotta trió. A venezuelai Michelle Sussett érkezett az ítészek elé, aki annyira túltolta a produkcióját, hogy táncra követelte a zsűritagokat, akik némi tanakodás után ki is jöttek az asztal mögül.

A 68 éves Lionel Richie kezdte a mozdulatokat a lány felhívására, aki komótosan, de üzembiztosan rázta magát. Luke Bryan countryénekes a zakója levételéig jutott el, de aztán jött Katy.

Ő kacsatánc jelleggel kezdett az erőszakos invitálás után, majd amikor már ő is go-go girlös mozdulatokat akart belevinni guggolásokkal, akkor megcsúszott magassarkújában, és úgy esett el, hogy miniruhája semmit sem takart alsótestéből.

A tv-csatorna egy American Idol-logóval igyekezett kitakarni azt, amire Luke Bryan azt mondta: „Vannak dolgok, amiket egy férfinak nem szabad látnia egy műsorban”.

Katy spontán előadóként igyekezett humorral megoldani a kínos helyzetet, és fekvőtámaszokat imitálva olyan arcot vágott, mint aki azt sem tudja, milyen rendezvényen van. A lányt mindhárom zsűritag továbbjuttatta a következő fordulóba.