Figyeljen, ezekben az órákban nem tud e-matricát venni

 

Március 10., azaz szombat 23.00 óra és 2018. március 11., azaz vasárnap hajnali 03.00 óra között a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül nem lehet mobilfizetéssel parkolást indítani, autópálya-matricát (e-matrica), illetve használatarányos útdíjat fizetni – közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. a Híradó.hu-val.

Mint azt a rövid közleményükben írták, a jövőbeni új funkciók bevezetését megelőző rendszerfejlesztési munkálatok miatt ezen a hétvégén, szombaton 23.00 óra és vasárnap hajnali 03.00 óra között a Nemzeti Mobilfizetési Rendszeren keresztül nem lehet mobilfizetéssel parkolást indítani, valamint autópálya-matricát (e-matrica), illetve használatarányos útdíjat (HU-GO) fizetni. Viszonteladói partnereinken keresztül sem lehet ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni – áll a közleményben.

Az új funkciók bevezetéséről, annak időpontjáról az élesítést megelőzően a társaság bővebb tájékoztatást fog nyújtani. Felhívnak minden érintett, hogy a rendszer fejlesztéshez kapcsolódó leállást megelőzően elővételben vagy más csatornákon gondoskodjanak az útdíjhasználattal kapcsolatos díjtermékek megvásárlásáról.