Molnár Krisztián a Fidesz megyei listavezetője Fejér megyében

 

A Fejér Megyei Közgyűlés jelenlegi elnöke, Molnár Krisztián lesz az önkormányzati választásokon a Fidesz és a KDNP Fejér megyei közgyűlési listavezetője és elnökjelöltje.

Törő Gábor, a Fidesz Fejér megyei választmányának elnöke pénteki székesfehérvári sajtótájékoztatóján elmondta: a jelölt kiváló munkát végzett az egész megye fejlesztése, fejlődése érdekében ebben a ciklusban.

Jó kapcsolata van a kormányzati szervekkel és a megye összes településével, ami elengedhetetlen a pályázati források hatékony felhasználásához – tette hozzá.


Molnár Krisztián nagy megtiszteltetésnek és nagy feladatnak nevezte a megbízatást.

Közölte: az elmúlt öt évben becsülettel elvégezték a munkát, az előzetesen felmért települési igényekhez több mint 35 milliárd forintnyi fejlesztési forrást társítottak, ebből a megye mind a 106 települése részesült, és ezt a munkát szeretné a következő ciklusban befejezni.

Úgy vélte, sokat segíthet a megye további fejlesztésében, ha a kormány és az országgyűlési képviselők mellett a megyei és települési vezetők között is tökéletes összhang van, erről majd október 13-án a választópolgárok dönthetnek.

Molnár Krisztián közölte, hogy a visszajelzések alapján rend, béke, nyugalom és fejlődés jellemzi a településeket, ezt szeretnék folytatni, és nem kívánnak partnerek lenni abban, hogy más jelölőszervezetek „csatamezővé változtassák Fejért, így felkészülve a 2022-es országgyűlési választásokra”.

A kiosztott sajtóanyag szerint a kormánypártok Fejér megyei listája 24 nevet tartalmaz.