Fidesz-KDNP: a „Soros-hálózat” a nemzeti kormányok eltávolításán dolgozik

 

A magyar emberek április 8-án egyértelműen kifejezték, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni, nem kérnek a Soros-tervből, ennek ellenére Soros György és szövetségesei nem álltak le, és a „Soros-hálózat” továbbra is az útjában álló nemzeti kormányok eltávolításán dolgozik – jelentette ki Hollik István, a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője a közmédiának nyilatkozva szombaton.

A kormánypárti politikus azt mondta: Soros György nem csinál titkot a szándékából, hiszen a Nyílt társadalom című könyvében úgy fogalmaz: „mivel a szuverén államok visszaélnek a hatalmukkal, tekintélyük hanyatlása üdvözlendő”. „Ezen a ponton – írja Soros György – az államellenes hozzáállások teljes mértékben helyénvalóak”. Kiemelte, ez nem csupán egy vélemény, hanem Soros György e szerint is dolgozik, politikai és pénzügyi spekulációi miatt abban érdekelt, hogy Európa bevándorlókontinenssé váljon, „az európai nemzetállamok meggyengüljenek, káosz legyen és válság”. Hollik István véleménye szerint ennek a munkának a következménye több országban is látható, hiszen a „Soros-hálózat” jelen van a világ és Európa minden jelentősebb országában, választásokat próbál meg befolyásolni, politikai válságokat idéz elő, és érdekei szerint kormányokat buktat meg.

A kormánypárti politikus példaként említette, hogy a “Soros-hálózat” dollármilliókkal próbálta befolyásolni a 2014-es európai parlamenti (EP) választásokat, és erősen behálózta a brüsszeli intézményeket is. Hangsúlyozta: ma már Olaszországban és Törökországban is egyértelmű, hogy a „Soros-hálózatnak” komoly szerepe van az ezeket az országokat sújtó migrációs válságban, emellett a „Soros-hálózatnak benne volt a keze a balkáni eseményekben”, a macedón politikai válság kialakításában, továbbá a szlovák és az ukrán kormány megbuktatásában, valamint a romániai politikai helyzet instabillá válásában.

A Fidesz-KDNP politikusa megjegyezte, ahol a „Soros-hálózat” átveszi a hatalmat, ott mindig „Soros embereit ültetik be a kormányba”.

Hollik István kitért arra is, hogy Soros György Avaaz nevű szervezete a francia elnökválasztás befolyásolása mellett az osztrák országgyűlési választásoknál is előkerült. Az Avaaz emellett a legutóbbi magyar választást is megpróbálta nyíltan befolyásolni, de minden erőfeszítésük ellenére nem tudták eltávolítani a nemzeti, bevándorlásellenes kormányt – jelentette ki.

Hangsúlyozta, mindennek azért van jelentősége, mert a jövő évi EP-választások meghatározók lesznek a kontinens jövője szempontjából. Az európai polgárok ugyanis itt végre elmondhatják, hogy akarnak-e bevándorlókontinensen élni, vagy sem – mondta Hollik István. Hozzátette: a „Soros-hálózat”, ahogy eddig, úgy most is mindent meg fog tenni, hogy befolyásolja a voksolást, és támogassa a bevándorláspárti erőket. „Nekünk viszont mindent meg kell tennünk a következő időszakban, hogy megvédjük Magyarországot, megvédjük az európai országok nemzeti szuverenitását és megvédjük az európai keresztényeket” – jelentette ki a kormánypárti frakciók szóvivője.