Minden idők legnagyobb Békemenete után folytatja a kampányt a Fidesz

 

Míg ellenfeleink egymással vannak elfoglalva, minden idők legnagyobb Békemenete után mi a választók százezreivel találkozunk – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs hozzátette, mostantól az online térben is fokozzák a kampányt.

A Fidesz vezető politikusai elektronikus levélben keresik meg a támogatóikat – mondta az igazgató, és hozzátette, hogy reklámfilmeket is közzétesznek, amelyet online aktivistáik is terjesztenek. 


Ezekben az e-mailekben és filmekben továbbra is a választás tétjét mutatják be, tehát, hogy Soros György jelöltjei arra készülnek, hogy lebontsák a kerítést, végrehajtsák a betelepítést, bevándorlóországgá tegyék Magyarországot, Orbán Viktor jelöltjei ezzel szemben megvédik Magyarországot – mondta Hidvéghi Balázs 

Mi megtartjuk a kerítést, és küzdünk a betelepítések ellen. Mi megtartjuk Magyarországot, hazánk sorsa évtizedekre eldőlhet április 8-án. Nekünk Magyarország az első, legyünk ott mindannyian – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója.