Deutsch: Európa fővárosa a dzsihadisták fővárosává vált

 

„Ne hagyjuk, hogy elhallgassák” – ezzel a felhívással osztotta meg a miniszterelnök Deutsch Tamás videóját Facebookon. A videóban a politikus Brüsszel Molenbeek nevű kerületéből mutatott életképeket, onnan, ahol a terrorista Salah Abdeslam hónapokon keresztül bujkált.

A videóban Deutsch Tamás úgy vélekedett, Molenbeek mára az európai dzsihadisták, a fegyverrel harcoló iszlám radikálisok fővárosává vált, miután a keresztény frankofón munkások lakta városrészt 35-40 ezer észak-afrikai bevándorló árasztotta el.

A politikus emlékeztetett, a kerület polgármestere 1992-től 2012-ig a szocialista Philippe Moureaux volt, és a kerület arculatát az ő tudatos betelepítési politikája változtatta meg. Deutsch Tamás rávilágított: a polgármester abban reménykedett, hogy az észak-afrikai bevándorlók betelepítésével nő a szavazótábora. Hozzátette: ennek a politikának az lett az eredménye, hogy Molenbeekben mintegy 40 százalékkal nőtt a munkanélküliség, a romló közbiztonság, és a nőkkel szembeni erőszakos fellépés a villamosokon, ha nem takarják el arcukat. „Egyáltalán nem szelíd eszközökkel alakították át a város arculatát” – tette hozzá.

A politikus arról is beszélt, egyértelmű összefüggés van az Európába özönlő illegális bevándorlók és az elszaporodott terrorcselekmények között. „A bevándorló városrésszé vált Molenbeek a dzsihadisták európai főhadiszállása” – jegyezte meg.

Deutsch Tamás felelevenítette, Salah Abdeslam, a párizsi terrorcselekmények főszervezője – amelyben összesen 137-en haltak meg – négy hónapig bujkált a városrészben. Hozzátette, a bevándorláspárti politikusok európaiak nélküli Európát akarnak létrehozni, és a látványosan csődöt mondott gyakorlatot mindenkire rá akarják erőltetni. A politikus úgy vélekedett, mi magyarok meg tudjuk magunkat védeni, és április 8-án arról dönthetnek a választópolgárok, hogy Magyarország magyar ország maradjon-e.