Meglepetés: Kylie Minogue ezzel a színésszel lendül túl jegyessége felbontásán

 

A francia sármőr ismerős lehet az ausztrál énekesnő rajongóinak.

Kylie és exbarátja Olivier Martinez még 2003-ban ismerték meg egymást a Grammy-díjátadón. A férfi mellette volt a 2005-ös mellrákkal szembeni csatájában is, amiről Kylie a következőképpen nyilatkozott annak idején: „Olli mindig ott volt, segített a mindennapokban, és védelmet nyújtott számomra. Hihetetlen volt.”

Kylie Minogue és Olivier Martinez még 2003-ban. Fotó: AFP

Kylie Minogue és Olivier Martinez még 2003-ban. Fotó: AFP

Most azonban más a helyzet. Egyes források szerint Martinez kifejezetten bánja, hogy szakítottak Minogue-gal, és a mostani támaszadás is ennek tudható be. Július 17-én Los Angelesben azért találkoztak, hogy átbeszéljék Kylie jelenlegi kálváriáját, ami a brit színész Joshua Sasse-szal való szakítása óta tart. Ez olyannyira jól sikerült, hogy állítólag Martinez egyenesen hazáig, Ausztráliáig is követni fogja egykori kedvesét.

Olivier Martinez mostanában így néz ki. Fotó: AFP

Olivier Martinez mostanában így néz ki. Fotó: AFP

Volt olyan hang is a Britain’s Closer magazinban, aki szerint már egy második házasságról is szó volt kettejük közt. Mások szerint a francia színész azért utazik Kylie-val annak szülőhazájába, hogy ismét találkozhasson az énekesnő szüleivel, akikkel mindig is jó kapcsolatot ápolt.