Hordágyon vitték le a színpadról az eszméletlen filmsztárt

 

Tom Sturridge az utolsó pillanatig kitartott, de amikor a függöny bezárult, összeesett.

A Broadway legújabb George Orwell feldolgozása immáron sokadszorra kerül a címlapokra, lévén olyan brutalitással mutatja be az 1984 történetét, hogy a bemutatón több néző is rosszul lett és elájult.

Legutóbb egy hete derült ki, hogy az Oscar-díjas Jennifer Lawrence is látta a Hudson Színház darabját, akinek szintén el kellett hagynia a nézőteret, mivel felfordult a gyomra. Ismerősei akkor azt nyilatkozták, hogy unokaöccsétől kapott el egy fertőzést, de az előzmények fényében nem sokan hittek neki.

Olivia Wilde és Tom Sturridge. Fotó: AFP

Olivia Wilde és Tom Sturridge. Fotó: AFP

Most azonban az egyik főszereplő, Tom Sturridge is összeesett a színpadon, de ezt már a közönség nem láthatta, mivel épp összezárult a függöny. Sienna Miller exe már az előadás közben jelezte, hogy rosszul van, de egészen az utolsó pillanatig kitartott. Pánik akkor alakult ki, amikor a színészek, köztük a szintén főszerepet játszó Olivia Wilde sem jött ki a tapsért, majd egy színházi dolgozó lépett elő, aki orvos után érdeklődött a nézők soraiban.

Egy orvos és egy ápoló is hátrasietett, majd hamarosan a mentők is megérkeztek, akik megállapították, hogy a színész súlyosan ki volt száradva.

A Csodálatos Júlia és a Rockhajó sztárja, aki talán a színházi berkekben még ismertebb, nem került kórházba és nem mondta le egyik előadását sem, így továbbra is vele láthatják a disztópikus darabot.