Jennifer Love Hewitt bomba alakja a múlté - plusz kilóival rá sem ismerni

A sorozatsztár most már pont úgy fest, mint a legtöbb átlagos anyuka.

Jennifer Love Hewitt 1994 óta az egyik legvonzóbb színésznőnek számított, az Ötös fogat című sorozat és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horror után sorra kapta a szerepeket.

Jennifer Love Hewitt. Fotó:  Puzzlepix

Jennifer Love Hewitt. Fotó: Puzzlepix

Gyakorlatilag a tévé képernyőjén vált bájos tiniből, gyönyörű nővé. A Szellemekkel suttogó című sorozatát sokan a mély dekoltázsú ruhái miatt nézték, az Ügyféllistáról már nem is beszélve, melyben izgi fehérneműkben lehetett megcsodálni. A rajongók nagy bánatára a széria csak két évadot élt meg.

Jen utoljára a Gyilkos elmékben szerepelt, de 2015 óta teljesen eltűnt a média mindent látó szeme elől. Abban az évben született meg ugyanis a színésznő második csemetéje, Atticus és azóta az anyaszerep számára az első.

Hétfőn azonban sikerült lencsevégre kapni a 38 éves Hewittot, amint lányával, Autumn-mal vásárolgatott. Jennifer mostanra tényleg átlényegült átlagos anyukává, farmerjében és Woodstock 1969 feliratú pólójában nem tűnt ki a járókelők közül.

Ami azonban a legszomorúbb, hogy Jen bombázó alakja már a múlté, és ha ez nem lenne egyértelmű a laza összeállításban, íme pár kép március elejéről, amikor fekete melegítőben távozott egy üzletből.