Harry herceg barátnője mégis ott lehet Pippa Middleton esküvőjén - egy feltétellel

Katalin hercegné húga okos kompromisszumot kötött.

Mint március közepén kiderült, Pippa Middleton a vendéglista összeállításakor szemrebbenés nélkül alkalmazta a “nincs gyűrű, nincs meghívás” elvet, mely szerint a vendégek, csak akkor hozhatják párjukat, ha házasok, vagy ha meg volt az eljegyzés.

Ennek fényében mindenki biztosra vette, hogy Harry herceg, aki visszaigazolta, hogy ott lesz május 20-án a nagy napon, nem viheti magával a sorozatsztár kedvesét, Meghan Markle-t.

Pippa Middleton. Fotó: Getty Images

Pippa Middleton. Fotó: Getty Images

Ebben a hitünkben még inkább megerősített bennünket az a hír, miszerint a vőlegény, James Matthews testvérének kedvese sem lehet jelen az esküvőn. A magamutogató Vogue Williams a múlt hónapban ismerte be egy televíziós műsorban, hogy egy párt alkot Spencerrel Matthews-zal, azonban ez a kapcsolat még nem elég ahhoz, hogy olyan esküvőn vegyen részt, melyen a hercegi pár biztosan a tiszteletét teszi.

Meghan Markle. Fotó: AFP

Meghan Markle. Fotó: AFP

A People magazin azonban megtudta, hogy Pippa mégis küldött meghívót Meghannak, azonban a templomi szertartásra nem mehet el, csak az esti fogadásra. Vélhetően ilyen meghívót kaphatott utólag sógorának kedvese is.

Ez Katalin húgának részéről okos kompromisszum, hiszen a szertartáson így a két celeb nem vonja el majd a figyelmet róla. A lesifotósok ha valahogy a templom közelébe is férkőznek, a Middleton család birtokán tartott lagzira már biztosan nem jutnak be.