Egy hónappal a szülés után Irina Shayk bikinijében leplezte le lapos hasát

Most bizonyára sok anyuka hördül fel egyszerre, mi is alig hisszük el, amit látunk.

Kedden végre friss fotó került fel Irina Shayk Instagram oldalára, azonban az öröm nem teljes, az egy hónappal ezelőtt megszületett csemetéje nincs a képen. Helyette láthatjuk a gyönyörű modell bikinis alakját, amint a medencében egy matracon élvezi a naplementét.

A posztban Irinán egy gramm felesleg sincs, lapos hasa egyből szemet szúr, mely ilyen röviddel a szülés után nem kis teljesítmény. A képaláírásban a #jelenlegi helyzet hashtag szerepel, mely miatt szinte biztos, hogy nem egy régi fotón álmélkodunk.

Még nincs tíz napja, hogy kiderült, Irina és kedvese, Bradley Cooper szülők lettek. A múlt héten a pici neme és neve is kiderült, a szerelmesek kislányuknak a Lea de Seine Shayk Cooper nevet adták. Kicsit hosszú, de igen dallamos. A nagyon is francia csengésű név jelentése talán annyit tesz, hogy Lea a Szajnáról, mely egyértelmű utalás a folyóra.

A Vanity Fair szerint a szerelmesek azért csempészték bele gyermekük nevébe a Szajnát, mert tavaly tavasszal Franciaországban ünnepelték első évfordulójukat, ráadásul Bradley fél évig egy francia iskolában volt cserediák és nem mellesleg anyanyelvi szinten beszéli a nyelvet.