Lelepleződött a titok: Brad Pitt valójában Angelina Jolie-val volt Kambodzsában

A színész nem exe, hanem csemetéi miatt utazott az országba még februárban, ahol elkészült a sokat emlegetett Jolie interjú.

Ahogyan még februárban itt mi is beszámoltunk róla, Angelina Jolie csemetéivel együtt Kambodzsában tartózkodott, ott promózta elkészült filmjét, a First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia-t, mely a gyermekkatonák kiképzésének történetét dolgozza fel Loung Un memoárja alapján.

A hatgyermekes anyuka, akkor az őt elkísérő BBC-nek nyilatkozott tönkrement házasságáról, melyben meghatottan mondta a következőket: “Reméljük, ez az egész még közelebb hoz majd minket egymáshoz és még erősebbek leszünk”.

Angelina Jolie gyermekeivel érkezik Kambodzsa királyával, Norodom Szihamoní-val való találkozásra. Fotó: MTI/EPA

Angelina Jolie gyermekeivel Kambodzsában. Fotó: MTI/EPA

A színésznő szavai, akkor sokakat megleptek vagy éppen megnyugtattak, hiszen azután, hogy Brad Pitt után gyermekbántalmazás vádja miatt még az FBI is nyomozott, azt gondoltuk, Angie komolyan meggyűlölte párját.

Erről azonban szó nincs, mi sem bizonyítja jobban, mint a kedden kiszivárgott hír, miszerint Brad itt ott volt Kambodzsában az interjú idején. A sztárapuka azért utazott gyerekei után, hogy amíg édesanyjuk a kötelező feladatainak tesz eleget, addig ő minőségi időt tölthessen a lurkókkal.

Végül íme Brad Pitt 53 évesen. Boldog születésnapot! Fotó: MTI/EPA

Brad Pitt titokban utazott családja után és nyilvánosan nem mutatkozott. Fotó: MTI/EPA

Erről most az E! News számolt be, akik azt is kiemelték, hogy a gyerekek csupán az ott töltött idő 25%-ban voltak apjukkal, de az elmérgesedett viszonyhoz képest ez is nagy előrelépés, ahogyan az is, hogy a páros már nem ügyvédeiken keresztül, hanem közvetlenül beszél egymással, ha úgy adódik.