Ebben biztosan nem hajolt le - magasan sliccelt miniben romantikázott Jennifer Lopez

Az énekesnő ruháján túl sok patent volt kigombolva, így aztán tényleg vonzotta a tekintetet.

J. Lo tudja hogyan lehet levenni egy férfit a lábáról és mivel új kedvesével, a baseballjátékos, Alex Rodriguezzel még friss a kapcsolata, mindent meg is tesz annak érdekében, hogy még inkább magába bolondítsa.

Az énekesnő és kedvese a minap majdnem négy órán át romantikázott Miami egyik neves éttermében, a Casa Tuában. Míg a sportoló kék pulóverben és farmerben a laza stílus mellett tette le voksát, addig a díva megmutatta neki híres domborulatait egy testhez simuló, fehér, rövid ruhában. A szoknyarészen patentokkal ellátott mini, szépen kiemelte a híresség tónusos combját, de formás feneke is csak alig maradt takarásban.

A pár távozásakor egyébként a dögös ruhadarabon már eggyel több patent volt bekapcsolva, a szerelmes Jennifer rájöhetett, hogy sem leülni, sem lehajolni nem veszélytelen egy ilyen kreációban.

Lopez és Rodrigez kapcsolatára pár nappal ezzel derült fény, de a mai napig sokan azt hiszik, hogy ez a viszony is csak reklám a két fél számára.

A barátok ezt azonban tagadják, szerintük Jen ikrei is odáig vannak a sportolóért, éppen ezért a sztáranyuka is nagyon kedveli választottját. Ha lehet hinni a pletykáknak, ők ketten már két hónapja együtt vannak, mióta januárban Alex az énekesnő egyik koncertje után látogatást tett a kulisszák mögé.