A legjobb magyarok Hannoverben lesznek

Oláh Zsanett a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatója arról tájékoztatott, hogy Hannoverben hazánk is képviselteti magát a CeBIT informatikai kiállításon márciusban.

A rendezvényre Magyarország  25 legkiválóbb informatikai fejlesztésével készül és a legversenyképesebb belhoni digitális technológiákat mutatja be.

A magyarok minden eddiginél látványosabb standdal érkeznek. A vendégek  az eseményen munkahelyen,  közlekedésben, szórakozásban és  a háztartásban használatos  eszközöket és kiegészítőket láthatnak, illetve tesztelhetnek.

Az okostelefonnal irányítható i-limb ultra nevű művégtag a világ egyik legnagyobb számítástechnikai és távközlési szakvásárának, a CeBIT-nek a nyitónapján Hannoverben 2014. március 10-én. Ebben az évben Nagy-Britannia a CeBIT partnerországa. (MTI/EPA/Friso Gentsch)

(MTI/EPA/Friso Gentsch)

A CeBIT azonban nem csak a végfelhasználókról szól, hanem fontos visszajelzésként szolgál a fejlesztőknek arról, hogy mennyire versenyképes a termék, amit fejlesztenek, valamint mennyire alkalnmas az exportra. A kiállításon startupok is képviseltetik magukat, munkáikat pedig a külföldi üzletemberek is szemlézik, többek között Dubaiból és Kuvaitból, ahogy arra már korábban is többször sor került.

A hannoveri kiállításon a modern kor úttörői nem szokványos standdal jelentkeznek, hanem feltűnést akarnak kelteni.