Nem barátnőjétől akar gyermeket - béranya szüli meg Christiano Ronaldo ikreit

A sztárfutballista csemetéinek már a neme sem titok.

Christiano Ronaldo kisfia, Cristiano Jr. 2010-ben született meg a pletykák szerint egy pincérnőtől, és nagyon úgy fest, hogy a futballsztár ismét apa lesz, a Sun magazin ugyanis megtudta, hogy a sportolónak béranya hozza világra újabb gyermekeit.

Cristiano Ronaldo és kisfia. Fotó: Instagram

Cristiano Ronaldo és kisfia. Fotó: Instagram

A többes szám nem elírás, bizony rögtön két aprósággal bővül a család, ikreket vár ugyanis a névtelen Amerikában élő hölgy. Ez a hír azért is lepte meg a rajongókat, hiszen Ronaldo látszólag boldog párkapcsolatban él 23 éves modell kedvesével, Georgina Rodriguezzel, mégsem tőle szeretne gyermeket. A spanyol szépség állítólag jó kapcsolatban van párja kisfiával, de azt egyelőre nem tudni, hogy mit szól a focista születendő ikreihez.

Christiano Ronaldo barátnőjével és fiával. Fotó:Sipa

Christiano Ronaldo barátnőjével és fiával. Fotó:Sipa

Christiano egyik közeli ismerőse szerint ő maga repül majd az Egyesült Államokba a kicsikért, és hozza őket haza madridi luxus otthonába. A közeli barátok és a családtagok persze már egy jó ideje tudtak a kicsikről, ők már alig várják, hogy találkozzanak a jövevényekkel, akiknek már a nemét is lehet tudni, állítólag mindkét baba kisfiú.

Ronaldo 7 éves kisfiának anyja egyébként San Diegoban él, úgy tudni 10 millió fontot kapott azért, ha névtelen marad és nem keresi a kapcsolatot fiával. A lurkót az elmúlt években Ronaldo édesanyja és testvére családja nevelte, néha persze apjával is tölt egy kis időt, ha a focista karrierje engedi. Az ikrekről vélhetően szintén a család fog gondoskodni.