Angelina Jolie óriáspókot és skorpiót ropogtatott interjú közben

A színésznő éppen Kambodzsában népszerűsíti új filmjét, ahol a helyi specialitásokra sem mondott nemet.

Angelina Jolie a hétvégén először lépett nyilvánosság elé azóta, hogy beadta a válási papírokat. A hatgyermekes anyuka jelenleg csemetéivel együtt Kambodzsában tartózkodik, ott promózza elkészült filmjét, a First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia-t.

Angelina Jolie gyermekeivel érkezik Kambodzsa királyával, Norodom Szihamoní-val való találkozásra. Fotó: MTI/EPA

Angelina Jolie gyermekeivel érkezik Kambodzsa királyával, Norodom Szihamoní-val való találkozásra. Fotó: MTI/EPA

A BBC News végigkövette a színésznő egy napját, melynek keretében elkészült az első interjú, melyben hajlandó volt mesélni Brad Pittel való szakításáról. Ebből megtudhattuk, hogy Jolie igen nehezen viseli a válást, könnyek között mondta el a riporternek, hogy a helyzet ellenére ők nyolcan mindig is egy család lesznek.

Alig pár órával később pedig nyilvánosságra került az a videó, melyen Angie és csemetéi tarantulákat, skorpiókat és egyéb bogarakat csemegéznek, természetesen ropogósra pirítva. A kambodzsai különleges falatokkal nem először találkozott a színésznő, elmondása szerint mikor 2002-ben először járt az országban, akkor már kóstolt pókot.

Míg az interjú közben a riporter elszörnyedve bámulta, hogy a színésznő bátran falatozik, gyermekei közül Siloh és a kis Vivienne is bátran kóstolta meg a különlegességet.

Jolie láthatóan szeret veszélyesen élni, bár egy-két pirított tücsök után szerinte már bármi lecsúszik.