Akár egy abszurd thriller: a vonzó színésznő is beszállt a lefagyasztott embrióiért folytatott harcba

Sofia Vergara nem fogja hagyni, hogy akarata nélkül megszülessenek előző kapcsolatában tervezett gyermekei.

Még decemberben derült ki, hogy Sofia Vergara volt párja, Nick Loeb bírósághoz fordult, hogy a színésznő két megtermékenyített embriója – amik még akkor kerültek lefagyasztásra, amikor a férfi és Sofia egy párt alkottak – megszülethessen.

Loeb a Page Six információi szerint béranyát kérne fel, hogy kihordja a két “kislányt”, hisz a magazin szerint a színésznő volt párja a nemükben is biztos.

Sofia Vergara. Fotó: MTI/EPA

Sofia Vergara. Fotó: MTI/EPA

“Emmát és Isabellát megfosztották örökségüktől, joguk van élni, hogy megkaphassák jussukat.” – nyilatkozta Loeb, aki a még meg nem született gyermekeinek felügyeleti jogával, így komoly pénzhez is jutna.

Vergara három hónapja mélyen hallgatott a kirobbant botránnyal kapcsolatosan, most azonban a People magazin tudomására jutott, hogy ő is pert indított a kaliforniai fellebbviteli bíróságon, hogy eltiltsák egykori kedvesét a megtermékenyített petesejtek használatától.

Sofia és Nick még 2014-ben. Fotó: Wire Image

Sofia és Nick még 2014-ben. Fotó: Wire Image

Sofia és Nick között egyébként érvényben van egy olyan szerződés, hogy csak mindkét fél beleegyezésével lehet beültetni az embriókat, erre apellál most a színésznő, aki egyébként 2015 óta Joe Manganiello felesége.