Ezt semmiképp nem engedi Rihanna koncert közben a rajongóinak

Valószínűleg a Sziget lakói is szembesülnek majd azokkal a szabályokkal, amit Rihanna már jó néhány helyen kikötött.

Rihanna pohara betelt, bár igaz, nem ő az egyetlen olyan énekes, aki egyértelműen megmondja közönségének, mit tegyen és mit ne a koncertjein. Adele nem sokkal ezelőtt kérte meg koncert rajongóit, tegyék már le ugyan az átkozott telefonjukat, és ahelyett, hogy élő közvetítést végeznének, figyeljenek arra, amit látnak és hallanak. Azaz éljék meg a pillanatot, éljék meg a valóságot, mindazt, amiért fizettek, amiért valójában megjelentek a koncerten.

Most nagyon úgy tűnik, Rihannának is elege lett abból, hogy koncertjein fejek, arcok és feltett kezek helyett rendre telefonerdőt lát maga előtt.

Picit felszedett, de még így is bombázó. Fotó: Getty images

Rihanna (Fotó: Getty images)

“Nem akarom azt látni, hogy üzentek a barátaitoknak vagy a barátnőiteknek! – mondta legutóbbi koncertjén a közönségének. “Azt sem akarom, hogy nekem itt vadásszátok le a Pokémonokat!” – tette hozzá nyomatékosítva a kérést, hogy mindenki tüntesse el a telefonját.

Kérdés persze, hogy a rajongók képesek-e betartani a kérést, képesek-e felfogni, hogy sem kevesebbek, sem többek nem lesznek attól, ha ők osztják meg RiRi show-ját elsőként. Rihanna viszont van annyira eltökélt énekes és öntörvényű előadó, hogy adott esetben akár ne folytassa az előadást. Ezt pedig nem árt észben tartani.