Nem gondolnánk, kivel flörtölgetett Katy Perry!

Szó ami szó, meglepő a fordulat, ugyanakkor persze - kissé átgondolva a helyzetet - érthető is.

Katy Perryt régi és meghitt barátság köti Orlando Bloomhoz. Bár igaz, erről valahogy mintha nem értesült volna a bulvársajtó, de ez persze mit sem von le kapcsolatuk szépségéből. Hiszen miért is ne lehetne? Sőt, a Golden Globe díjkiosztót követő afterpartin készült képeket elnézve ezzel kapcsolatban egész bizonyosak lehetünk. Sőt, most úgy tűnik, egy kicsit másban is.

Katy Perry a Golden Globe díjátadón. Fotó: MTI/EPA

Katy Perry a Golden Globe díjátadón. Fotó: MTI/EPA



Az énekesnő ugyanis a meghitt baráti beszélgetést egy pohár vörös borral a kezében némileg feljavította, nem csoda, ha ezeket a pillanatokat nyugodtan átértékelhetjük, nevén nevezve a flörtölést. Mert hogy ezt tette az énekesnő az elvált Bloommal. Igazán biztató kezdet lehet - végülis egész szép párt alkothatnának -, s ha ehhez még hozzátesszük, hogy a színész és az énekesnő együtt lépett le a partiról, az már egy cseppet többet is enged sejtetni. S ha ez így igaz, a további történések sem maradnak majd titokban.

Perry egyébként egy babarózsaszín, hátul masnival záródó estélyit viselt, haját csinos loknikba szárították, és valójában csak az oldalról fotózott képeken látszik a kicsit nagyobb pocakja és a csípővonal fölötti kisebb felesleg is. Persze semmi baj, Perryt így szeretjük, s ha minden igaz Mr. Bloom is így van ezzel...