Ennyire élvezték a budapesti tűzijátékot Robbie Williams csemetéi - videó

 

A világsztár a legnagyobb titokban megérkezett a fővárosba, és persze az augusztus 20-i nagy attrakciót sem hagyta ki.

Gigantikus méretű díszletekkel, látványos showelemekkel, tűzijátékkal várja többek között Robbie Williams a közönséget vadonatúj, The Heavy Entertainment Show elnevezésű stadionturnéjának budapesti állomásán augusztus 23-án, szerdán a Groupama Arénában.

Azonban, mint felesége, Ayda Field Instagram oldaláról kiderült, titokban már az egész család megérkezett Magyarországra, sőt, az augusztus 20-i tűzijátékot hotelszobájuk erkélyéről csodálta a sztárpár és két csemetéje, a 3 éves Charlie és az 5 éves Theodora.

A kicsik számára nagy élmény volt a különleges látvány, főleg, hogy az “első sorból” nézhették végig, sikongattak és ugráltak is örömükben.

Robbie holnapi fergeteges koncertjére 52 kamion és kilenc busz szállítja a felszerelést, két kamion kizárólag az egyenletes áramellátást adja a produkcióhoz, az utazó stáb pedig több mint 150 főből áll. A várható kapunyitás szerdán 17 órakor lesz, 20 órakor a brit pop-duó, az Erasure kezdi a koncertet, utánuk lép színpadra Robbie Williams mintegy kétórás programjával.

Addig is pedig legyünk résen, hiszen a híresség bárhol felbukkanhat a fővárosban családjával…