Repül az idő, már négy éves az ennivaló György herceg - egy csokorban a legjobb fotói

 

Mintha csak tegnap lett volna, amikor édesanyja egy kötött fehér takaróba csavarba megmutatta a trónörököst a világnak.

Igen mozgalmas éve volt a világ legcukibb kis hercegének, aki a mai napon lett négy éves. György, ahol csak felbukkant, ellopta a show-t, gyakorlatilag divatba hozta az unott arckifejezést, mellyel jobban nem is lehet leírni, milyen “nehéz” is egy királyi család fiatal tagjának lenni.

Dédnagymamája születésnapi ünnepségétől nem volt elragadtatva. Fotó: Rex Features

Dédnagymamája születésnapi ünnepségétől nem volt elragadtatva. Fotó: Rex Features

Szülei kanadai turnéján, a pofiját a repülőgép ablakának nyomva grimaszolt, dédnagymamája, Erzsébet királynő hivatalos születésnapi ünnepségén pedig ő volt az egyetlen, aki majd elaludt az unalomtól.

A Kanadától való búcsún megszületett a kis trónörökös idei legcikibb felvétele. Fotó: Puzzlepix

A Kanadától való búcsún megszületett a kis trónörökös idei legcikibb felvétele. Fotó: Puzzlepix

Nekünk ez a két fotó a kedvencünk az ennivaló trónörökösről, de egy csokorba szedtük az eddigi legjobb felvételeket róla, hogy mindenki maga dönthessen.

Györgyre szeptembertől mellesleg nagy kaland vár, a nyár végén ugyanis az egész család visszaköltözik a Kensington-palotába, mivel első szülöttjük idén megkezdi tanulmányait a Thomas’s Battersea előkészítőjében. Az intézmény alig 20 percre van a rezidenciától és a “Légy kedves!” a mottójuk, ami igen biztató.

Korábban azt rebesgették, hogy apja, Vilmos herceg nyomdokaiba lépve György is a Wetherby Schoolba fog járni, de szülei nagy egyetértésben a balett mellett döntöttek. Na, nem szó szerint, de a kicsiknek kötelező lesz a tánc, így még az is lehet, hogy a trónörökösről kiderül, hogy nagy tehetség…