Riasztóan karcsú - Nicole Richie nem tud leállni a fogyással

 

Az elmúlt években látványosan ingadozott a híresség súlya. Gyermekei születése utáni pozitív változások ellenére, most ismételten aggasztó irányt vett.

Nicole Richie az NBC Summer koktél partiján tűnt fel, hosszú idő után először jelent meg nyilvános eseményen, hiszen a reflektorfénytől visszavonulva, lelkiismeretes családanyaként éli az életét.

Mivel Lionel Richie örökbefogadott lányát igen ritkán kapják lencsevégre, nem volt ennyire szembetűnő, hogy ismételten csont és bőr. A nyakba kötős bohém stílusú ruha kiemelte vékony karjait, de arcán is kifejezetten látszott, hogy régen volt az, amikor utoljára jól lakott.

Három évvel ezelőtt hasonlóan karcsú külseje megannyi aggódó szalagcímet generált, akkor Nicole azt nyilatkozta, elégedett a testével. Való igaz, hogy tini korában étkezési zavarokkal küzdött, de miután megszülettek gyermekei, ez látványosan megváltozott. Ez eddig tartott.

Nicole Richie. Fotó: Rex Features

Nicole Richie. Fotó: Rex Features

Most azonban ismételten rossz irányba tart a híresség, de nem szeretnénk messzemenő következtetéseket levonni, az is lehet, hogy megannyi teendője közben nem jut ideje az étkezésre, két élénk kisgyermek mellett ez nem is lenne annyira meglepő.