A Magyarország Szépe kulisszái mögött: észvesztő képek készültek a lányokról

 

Nehéz döntés vár a zsűrire, hiszen mindannyian gyönyörűek.

A felkészítő tábor tegnap a kilencedik napjához érkezett, ahol a reggeli edzés után a versenyzők meglátogatták a sárvári várat, ahol nem csak a helyi nevezetességet csodálták meg, hanem az élő show-ra is készültek.

Ebédre visszatértek az őket vendéglátó wellness hotelbe, majd újra a várba, tovább gyakorolni, ami annyira jól ment, hogy a nap további részére kimenőt kaptak, így jöhetett a jól megérdemelt pihenés.

Az alábbi összefoglalóban bepillanthat a gyönyörű versenyzők tegnapi napjába:

Azoknak, akik szeretnék megismerni közelebbről is a lányokat, ajánljuk a műsor Facebook oldalát, köztük is a friss fekete-fehér képsorokat Nyikos Péter jóvoltából:

Magyarország Szépe

Továbbá azt se felejtsék el, hogy elindult a Magyarország Szépe 2017 közönségszavazása, melynek keretein belül Önök dönthetik el, melyik gyönyörű versenyzőnek van a legpáratlanabb mosolya. Szavazni óránként egyszer, a műsoroldalon a Szavazás menüpont alatt, vagy a Médiaklikk Plusz okostelefonos applikáción belül tudnak, amit ingyenesen tölthetnek le iOS-re, Androidra, illetve Windows Phone-ra.

A Magyarország Szépe 2017 felvezető adását június 16-án pénteken, a döntőt pedig, június 18-án vasárnap láthatják a nézők a Dunán és a Duna Worldön, ahol kiderül, ki képviseli Magyarországot a Miss World decemberi világdöntőjén Kínában.

Addig is érdemes folyamatosan figyelemmel követni a Médiaklikk Magyarország Szépe aloldalát, ahol betekintést nyerhetnek a lányok napjaiba, a tábor legizgalmasabb pillanatairól láthatnak beszámolókat.