Már munkája is van a manchesteri hajléktalannak, aki azonnal rohant segíteni

 

Ahelyett, hogy a saját bőrét mentette volna, a stadion irányába rohant, hogy segítsen akiknek tud.

A hajléktalan férfi a stadion közelében aludt, amikor meghallotta a robbanást a híres popsztár koncertje végén. A CBS News tájékoztatása alapján a hajléktalan férfi, Stephen Jones a következőket mondta az ITV NES-nak: “Sok más hajléktalan is ott maradt és segített. A véres gyerekek kezéből szögeket húztunk ki, sőt, egyet egy kislány arcából húztam ki”. Jones hozzátette: “nem tudtam volna abban a tudatban élni, hogy nem segítek azoknak a gyerekeknek”.

A West Ham United focicsapat társelnöke, David Sullivan és a fia, Dave Jr. a riportot a nézve könnyekig hatódtak, és azon tanakodtak, hogy hogyan segíthetnének az önfeláldozó férfinak, majd apa és fia megállapodtak abban, hogy ha a fiú meg tudja találni a 35 éves férfit, akkor segítenek neki, hogy jobb életet élhessen.

 

Dave Jr. Twitteren kezdte el keresni Jonest, és meg is találta. A férfinak ingyenes lakhatást ajánlottak fel fél évig, és már munkája is van. Stephen Jones az ITV-nek néhány nappal később azt nyilatkozta: “Most eljött az idő, hogy valamit tegyek magamért. Csináltam pár rossz dolgot eddig az életemben, voltam már börtönben, használtam drogokat. Most szeretnék újra a jó úton járni, visszamenni dolgozni, és rendbe rakni az életemet”.