Tannhäuser és Férfias játékok, Dajka Margit és Makk Károly a közmédia hétvégi műsorán

Színes műsorkínálattal várja a nézőket a közmédia a háromnapos hosszú hétvégén.

Nyissa a háromnapos hétvégét szombaton a Duna csatornával: 12.45-től A világ tetején – A Tibeti-fennsík címmel a kínai dokumentumfilm első részét láthatják, melynek címe: Emberek és állatok. Világjárás után magyar vígjátékkal készül a csatorna: Fel a fejjel címmel magyar vígjátékot láthatnak a nézők 14.40-től. Keleti Márton filmjének főszerepében Latabár Kálmán, Benkő Gyula és Ferrari Violetta.

Amennyiben lemaradt volna csütörtökön a Tóth János legújabb részéről és jobb’ szeretné a mediaklikk.hu helyett tévében újra nézni, szombaton 16.25-től a 8. részt újra műsorra tűzi a csatorna.

Szombat este 21.10-től Harrison Ford főszereplésével a Férfias játékok című amerikai akciófilmet láthatják a nézők a Dunán.

A komolyzene kedvelőinek az M5 csatornát ajánljuk szombat este: 21.10-től Tannhäuser-operafilmet sugároz a csatorna eredeti német nyelven, magyar felirattal. M5, ahol házhoz jön az Opera.

A Petőfi TV ezen a szombaton is magyar előadók koncertjeivel készül, 22.35-től a Magashegyi Underground zenél a tévé képernyőjén, majd éjjel negyed egytől a Bagossy Brothers Company biztosítja a jó hangulatot.

Vasárnap időutazásra hívjuk a közmédia nézőit. Az M3 műsorára tűzi Az Orion űrhajó fantasztikus kalandjai című NSZK tévéfilmsorozatot. Az első részét a Támadás az űrből címmel 15.55-től láthatják az M3 retrocsatornán.

Az M5 vasárnap magyar filmdrámával készül, 18.05-től Macskajáték címmel. Makk Károly rendezésében a főszerepben Dajka Margit és Piros Ildikó.

A Petőfi TV vasárnap este Viggo Mortensen főszereplésével a Kétarcú január című angol-amerikai-francia thrillert sugározza 21.05-től.