Folytatódik az Egynyári kaland – interjú a rendezővel

Május 13-án folytatódik az Egynyári kaland a Dunán.

A rendező, Zombrácz Virág az M1 Ma reggel című műsorában elmondta, hogy a történet ott folytatódik, ahol az első széria félbeszakadt. A cselekményben feltűnik két új aktor, miután az első évad két szereplőjét nem tudták szerződtetni a második évadra.

Ezt leszámítva több mindent megőriz a második évad az elsőből: a sorozat épít a közös tudatalattira, hiszen a Balaton mindenki számára jelent valamit, így az emlékek átívelnek a generációkon.

Zsófi és Bence kapcsolatán keresztül betekintést nyerhetnek a nézők egy párkapcsolat mindennapjaiba, szokásos nyűgjeibe, de örömeibe is, pont úgy, ahogy az egyedülállók is felfedezhetik saját életformájuk jellegzetességeit. Az új évadban a már jól ismert hat főszereplő mellett epizódszereplők is feltűnnek, többek között Dobó Kata is.

A sorozat célközönsége egyértelműen az ifjúság, bár a következő epizódokban mindenki talál maga számára izgalmas pillanatokat.

Zombrácz Virág szerint az ifjúsági filmeknek a magyar tévében van egy hagyománya, azonban egy ponton ezek kikoptak, a sorozat megjelenése azonban betöltött valamiféle űrt.

Az Egynyári kaland második része iránt érdeklődők május 13-án szombaton, tekinthetik meg az első epizódot a Dunán 19:30-kor.

Az első szériát itt nézheti vissza>>>