Tom Cruise bánhatja, hogy mindenből kimarad - hihetetlenül nagyot nőtt bűbájos kislánya

Egy rejtély, hogy milyen szóbeli vagy akár írásbeli szerződés van Katie Holmes és a színész között, de aki a nagyobbat vesztette, az egyértelműen Tom.

Tom Cruise állítólag évek óta nem részese lánya, Suri Cruise életének, akiről a minap friss fotók láttak napvilágot. A kis sztárcsemete már nem is olyan kicsi, az utóbbi időben hatalmasat nőtt, most már még inkább hasonlít karcsú édesanyjára.

A rózsaszín kabátban, hajában pedig masnival, olyan volt, akár egy angyal. Tom Cruise bánhatja, hogy kimarad csemetéje életéből. Nem tudni pontosan, hogy milyen megállapodás született a szülők között, mely miatt teljesen megszakadt apa és lánya között a kapcsolat, de ezzel Cruise veszít a legtöbbet.

Katie mindeközben igyekszik továbblépni, szerdán nem mással, mint Jamie Foxx-szal kapták lencsevégre egy étteremben. Kettejükről már 4 éve azt pletykálják, hogy titokban együtt járnak, melyre továbbra sincs bizonyíték, de legalább az új közös fotónak örülhetünk, ugyanis eddig még nem sikerült őket együtt megörökíteni.