Amal Clooney káprázatos estélyiben mutatta meg gömbölyödő pocakját

Úgy tűnik, nincs náluk szerelmesebb pár, öröm volt nézni, ahogy végigromantikázták az eseményt.

George Clooney amerikai filmszínész vehette át az életműért járó tiszteletbeli Césart a 42. alkalommal megrendezett gálán, melyet nemes egyszerűséggel csak francia Oscarnak szoktak nevezni.


Amal és George Clooney

“Generációjának legkarizmatikusabb színészeként, George Clooney testesíti meg a nagy filmsztárokra jellemző hollywoodi glamourt. Sármja, humora, személyisége és elköteleződése állandó és folyamatos csodálat tárgya” – dicsérte a francia filmakadémia pár héttel ezelőtt a hamarosan apukává avanzsáló színészt.

George-ot ennek ellenére túlragyogta valaki a pénteken megrendezett párizsi gálán, melyet ez alkalommal biztosan nem bánt, hiszen ikreikkel várandós felesége, Amal tényleg megkapó jelenség volt a hófehér, gömbölyödő pocakját kiemelő Atelier Versace darabban.

Az alján szürke színátmenetes tollakkal díszített estélyiben az ügyvédnő volt az est csillaga, mely szerepet örömmel engedett át neki férje, hisz ez az első alkalom, hogy mindenki szemügyre vehette a kikerekedett Amalt, eddig ugyanis bő ruhák alá bújt.